Voor Vesteda, een toonaangevende woningbelegger en -verhuurder die zich richt op duurzame en betaalbare woningen in het middensegment, was het waarborgen van continuïteit en aanspreekbaarheid in hun appartementencomplexen een cruciale uitdaging.

Al ruim 8 jaar werkt Vesteda succesvol samen met Facility om de continuïteit en aanspreekbaarheid in hun appartementencomplexen in Leiden/Leiderdorp te waarborgen. Laten we eens inzoomen op hoe Facility de specifieke uitdagingen van Vesteda heeft aangepakt.

Concrete voorbeelden van uitdagingen

Voor Vesteda waren langdurige afwezigheid door vakantie of ziekte van huismeesters een bron van zorg. Dit leidde tot gebrek aan continuïteit in de dienstverlening en een gebrek aan een vast aanspreekpunt in de complexen.

Hoe Facility helpt

Facility bood Vesteda de oplossing door huismeesters te plaatsen in specifieke complexen. Dit zorgde niet alleen voor continuïteit in de dienstverlening maar ook voor een vertrouwd gezicht voor bewoners. Hierdoor kon Vesteda hun focus behouden op het realiseren van duurzame, betaalbare, en kwalitatief hoogwaardige woningen.

Meetbare resultaten en voordelen

Dankzij Facility heeft Vesteda nu een stabiele en aanspreekbare aanwezigheid in haar complexen. Dit heeft niet alleen de tevredenheid van bewoners vergroot maar heeft ook bijgedragen aan een vermindering van de werkdruk op kantoor.

Samen met Facility heeft Vesteda haar ambitie waargemaakt om de beste verhuurder van Nederland te zijn. De continue dienstverlening heeft bijgedragen aan het behoud van tevreden huurders en aan Vesteda’s streven om betaalbare, kwalitatieve, en duurzame woningen te bieden.

Neem vandaag nog contact op

Ontdek hoe Facility maatwerk kan bieden voor jouw specifieke uitdagingen. Wil jouw organisatie ook genieten van de voordelen van continuïteit en een vast aanspreekpunt? Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Door deze klantcase te delen, hopen we andere woningbeleggers te inspireren en te laten zien hoe Facility maatwerk kan leveren voor langdurige en succesvolle samenwerkingen in de vastgoedsector.

Ontvang wekelijks tips en nieuws over facilitaire dienstverlening
Naam