Introductie van de partnerschap

Bij PON Almere, een gerenommeerd bedrijf in de automobielindustrie, stond de noodzaak voor consistente receptiebezetting hoog op de agenda, vooral tijdens piekperiodes van vakanties en ziekteverzuim. Hierin heeft Facility een sleutelrol gespeeld, niet alleen als leverancier maar als een ware partner.

De uitdaging

Het waarborgen van een continue bezetting aan de receptie, zelfs tijdens de uitdagende tijden van vakantie en ziekte, was cruciaal voor PON Almere om een professionele en efficiënte bedrijfsvoering te handhaven.

De oplossing van Facility

Facility heeft zich gecommitteerd aan het leveren van 100% continuïteit in de dienstverlening door een robuust systeem van personeelsbeheer en planning dat ervoor zorgt dat gekwalificeerd personeel altijd beschikbaar is. Dit omvat een flexibele pool van professionals die naadloos kunnen inspringen waar nodig.

Centraal in onze aanpak

De woorden van Bas Pijl, Hoofd Facilities bij PON Almere, vatten onze dienstverlening treffend samen: “Facility levert 100% continuïteit in haar dienstverlening, waarbij persoonlijk contact en hospitality centraal staan. Door persoonlijk, open en eerlijk contact voelt Facility niet als ‘zomaar een leverancier’, maar echt als partner.”

Het resultaat

Deze benadering heeft ervoor gezorgd dat PON Almere nooit zonder essentiële receptiediensten zit, wat bijdraagt aan een vlotte en professionele ervaring voor zowel medewerkers als bezoekers. De nadruk op persoonlijk contact en een partnerschap heeft de relatie versterkt, waardoor Facility meer is dan een dienstverlener; het is een integraal onderdeel van het dagelijkse succes bij PON Almere.

Bij Facility zijn we trots op onze samenwerking met PON Almere en de waarde die we brengen door consistentie en een persoonlijke benadering. Ons doel is om elke klantrelatie te transformeren in een langdurig partnerschap.

Ontdek hoe Facility de continuïteit binnen jouw organisatie kan garanderen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ontvang wekelijks tips en nieuws over facilitaire dienstverlening
Naam